Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Aceasta e o maşinuţă electrică pentru copii, cu emblemă Ferrari pe ea, ce poate atinge 80 km/h şi costă cât un S-Class nou

13 August 2022 - 14:59
Ilie Toma
Într-o lume absolutistă, în care fie ai moştenit o avere, fie ai reuşit să creezi una până la o etapă când copii tăi sunt încă mici, există jucării atât de sofisticate, încât ar putea concura cu maşini adevărate la nivelul de atenţie la detalii şi calitate cu care sunt construite. De câţiva ani, în lume există o companie numită The Little Car Company — Compania de Maşini Mici, cum ar veni — care a reuşit să creeze câteva maşinuţe care fascinează prin toţi parametrii lor. După un Aston Martin şi un Bugatti, acum a venit şi timpul când aceştia au lansat un Ferrari Testa Rossa J, adică o recreare a modelului original Ferrari 250 Testa Rossa din 1957!
Maşina a fost una glorioasă în istoria Ferrari, inclusiv prin cele 18 victorii pe circuite pe care le-a obţinut pentru fabrică. Iar acum cei de la The Little Car Company o produc în forma unei maşinuţe electrice pentru copii, creată cu aceeaşi atenţie superbă la design şi detalii.
Maşinuţa e propulsată de un electromotor de 12 kW, ceea ce înseamnă 16 CP. Puterea e disponibilă gradual în funcţie de regimul ales, dar există şi un regim de cursă, în care această jucărie se poate dezlănţui să atingă o viteză de până la 80 km/h! Neavând un airbag, se recomandă ca la o asemenea viteză să se conducă cu cască, fireşte. Dar maşina are frâne bune, şi are şi suspensie care imită îndeaproape originalul, aşa că senzaţiile de condus se apropie foarte mult de cele ale originalului şi e foarte probabil că acei care-şi vor cumpăra o asemenea maşinuţă, o vor conduce des chiar ei, nu dar copiii lor.
În fine, maşina costă circa 120.000 euro, sau 100 mii lire sterline. Deci, are un preţ uriaş, care echivalează cu cel al unui S-Class nou! Trebuie să există ceva special în ea, deci, care să justifice aceşti bani!
Iar un jurnalist de la Top Gear a mers de curând în Italia, să conducă o asemenea maşinuţă Ferrari tocmai pe circuitul Fiorano al celor de la Ferrari.
Vezi mai jos toată această experienţă cu o maşinuţă absolut incredibilă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter