Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acestea sunt camioanele de la Truckstar Festival 2022, conduse şi deţinute de către cei cu pasiune pentru munca lor

3 August 2022 - 14:57
Redacţia PiataAuto.md
Se zice că munca de şofer de camion nu mai e nici de departe ce a fost cândva, atât în materie de respectul de care se bucură, cât şi de calificarea multora din cei care o practică. La partea de calificare, un articol de acum o săptămână, despre istoria neştiută a rutei Bandar Abbas Express de cândva, arată cât de diferită era şoferia de cândva. Dar, totuşi, şi-n zilele noastre există locuri în lume unde această profesie se practică plenar, cu multă pasiune. Olanda e cu siguranţă una din ţările cele mai admirabile la acest capitol.
Aici se mai păstrează cultura de a avea un camion îngrijit până la o stare estetică excepţională, iar mulţi dintre proprietarii de camion încă mai scriu numele companiei sau şoferului deţinător al camionului sus, într-o zonă specială deasupra parbrizului. Aşa se făcea şi acum 40 sau 50 de ani şi aşa continuă tradiţia şi azi pentru pasionaţii de camioane din Olanda.
Pe lângă asta, pentru că şoferii petrec atât de mult în cabină, o mare parte din ei investesc şi-n personalizarea camionului, atât la interior cât şi la exterior. Eşapament cu sunet mai plăcut, ambianţă mai confortabilă, aspect impecabil şi inspirat la exterior, astfel încât acel camion să tot fie privit îndelung după ce-l închizi.
Ei bine, de curând, la 30 şi 31 iulie, a avut loc şi cea mai recentă ediţie a festivalului Truckstar, care una din cele mai îndrăgite întruniri ale pasionaţilor de camioane. Aici vin camioane din Olanda, dar şi din ţările din jur, iar ele concurează pentru inimile publicului. Anul ăsta a câştigat o Scania, foarte discret modificată, dar foarte inspirată, spre deosebire de alţi ani, când modificările aplicate câştigătorilor erau mai stridente. Dar, până la învingător, în video-ul de mai jos sunt prezente cele mai frumoase camioane participante, care defilează în faţa publicului pentru a câştiga mai multe voturi.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter