Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Aceşti doi soţi sunt ambii şoferi de camion şi trăiesc într-un Peterbilt nou, fără facturi la utilităţi de plătit lunar

6 August 2022 - 12:07
Redacţia PiataAuto.md
Adeseori spunem că şoferii de camion din SUA adoră să facă uz de camioane mai mari şi mai confortabile, pe care şi le pot permite pentru că ajung să câştige mult mai bine. Dar adevărul e că aceştia câştigă bine doar dacă muncesc mult şi intens, uneori lipsind de acasă cu săptămânile la rând sau chiar câte o lună şi mai mult. Iar asta, fireşte, îi ţine departe de familie. Cei doi soţi despre care vorbim azi, însă, sunt ambii şoferi de camion şi nu doar că muncesc pe ture, în echipaj, ci şi călătoresc şi locuiesc împreună în Peterbiltul lor nou.
Iniţial, mai mulţi ani în urmă, doar soţul era şofer de camion, însă, după ce copiii au crescut, aceştia s-au gândit că ar fi frumos să muncească şi să călătorească împreună. Aşa că soţia şi-a făcut şi ea permis de conducere, apoi au vândut casa lor, au pus lucrurile dragi într-un depozit, o parte le-au stocat la casa copiilor, şi au pornit în lumea mare. Iniţial au avut un camion mai simplu, iar de curând şi-au cumpărat acest camion nou, Peterbilt, şi spun că se simt ca acasă oriunde opresc cu el.
Aceştia au în interior un dormitor pliabil, o bucătărie, duş, dar şi toate celelalte comodităţi ale unei case, împachetate într-o formă destul de compactă şi transformabilă. Iar partea care e şi mai îmbucurătoare, în condiţiile în care peste tot în lume facturile la utilităţi sunt tot mai usturătoare, e că această casă mobilă de la bordul camionului nu generează facturi la sfârşit de lungă pentru gaz, electricitate sau apă. Dar, fireşte, generatoarele tot au nevoie de motorină din rezervor pentru a asigura ambianţa civilizată de la bord.
Deşi acest Peterbilt arată clasic pe dinafară, de fapt are o cutie automată, cu 13 trepte, cadranele de bord sunt digitale şi mai dispune şi de un sistem multimedia. Camionul dispune şi de cruise control adaptiv.
Şi, pe lângă faptul că e casa celor doi soţi, e şi utilajul lor de muncă, şi fiind atât de modern, oferă şi randament sporit. Iar faptul că cei doi soţi îl conduc în ture, le permite să îndeplinească mai rapid cursele, prestând dublu servicii decât ar presta un singur şofer.
Vezi mai jos întregul camion, prezentat de cei doi soţi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter