(VIDEO) Actualul Ford Bronco Raptor e o viitoare legendă, pentru că e genial de autentic şi capabil acolo unde trebuie să fie

19 August 2022, 13:14
Redacţia PiataAuto.md
Da, sună ca o afirmaţie foarte curajoasă pentru o maşină din zilele noastre, dar trăim într-o epocă în care începem a ne dori din nou tot mai multă autenticitate şi produse făcute cu pasiune şi inspiraţie, duse până la genialitate. Şi puţine maşini moderne se pot mândri cu asemenea genialitate, încât să ştim cu toţii că acea maşină îşi are deja locul garantat printre modelele legendare ale lumii auto.
Unul din cei mai avizaţi şi pasionaţi jurnalişti din SUA, Jason Cammisa, tocmai a publicat explorarea sa în lumea acestui model genial, pe nume Ford Bronco Raptor. Da, e un model care conţine şi numele Bronco, şi Raptor, în el, şi asta pentru că e o ediţie super pregătită de orice teren a lui Bronco.
Are suspensie diferită, cu curse mai lungi, cu ale amortizoare şi braţe, dar şi cu alte roţi, cu anvelope mult mai mari şi diametru total mai mare. E o suspensie care-i permite maşinii să treacă pese obstacole în loc să se ferească de ele, iar dacă vrea — să sară peste ele. E acea maşină, a cărei suspensie are o limită atât de departe la comprimare, încât niciodată n-o vei auzi sau afla unde este.
Iar ceea ce poate face, cum poate merge prin offroad, prin deşerturi, prin pietre sau oriunde altundeva, depăşeşte până şi alte legende care ar putea fi apropiate — Mercedes G-Class, Land Rover Defender sau Jeep Wrangler.
Ei bine, toată această învolburare de pasiune e extraordinar redată în video-ul de mai jos, al lui Cammisa. Vezi totul în cele 18 minute de sinceritate debordantă, pe care, aşa cum zice Camissa, „influencerii obşnuiţi din zilele noastre n-ar înţelege-o”.
0
1,494
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!