Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum sună şi cum înaintează spărgătorul de nisip de 1000 CP de la Hennessey

17 August 2022 - 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Dacă acum zece ani singura maşină din lume cu 1000 CP era Bugatti Veyron, în zilele noastre există mult mai multe opţiuni şi mai puternic, atât electrice, cât şi cu motoare de ardere internă. Hennessey Mammoth nu e un model de serie, ar putea spune unii, dar compania are statut de producător şi inginerie a unui model propriu, aşa că pur birocratic, modelul poate fi considerat unul de serie, deşi se bazează pe un RAM TRX.
Esenţial e că acesta scoate 1.0000 CP dintr-un motor V8 supraalimentat! Şi o face cu un sunet pătrunzător, aproape fioros chiar! Da, e un pick-up pe cadru dur, care încearcă a transpune pe asfalt o putere uriaşă. Iar totul devine şi mai spectaculos când carosabilul de sub roţi nu e asfalt, ci nisip.
Creatorii acestui model american extraordinar au ieşit de curând pe dunele de nisip cu o versiune nouă a acestui pick-up de 1.000 CP, numită Sandblast Edition. Puterea a aceeaşi, dar e mai pregătit de salturile mari şi dure în dunele de nisip. Iar mai jos se poate vedea elocvent cum sună şi cum înaintează acest spărgător de nisip de 1.000 CP de la Hennessey.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter