(VIDEO) Cum sună şi cum merge un Audi 200 din 1990, cu motor de 5 cilindri turbo, pe o autostradă fără limită de viteză din Germania

19 August 2022, 19:28
Redacţia PiataAuto.md
Audi 200 e deja un model considerat legendar în gama clasică a mărcii, având un accent absolutist pentru motorizări de top şi dotări generoase. Fireşte, motoarele de 5 cilindri erau prezente sub capotă în mai multe ipostaze, iar despre acele motoare se spune că au format însăşi identitatea Audi.
Cum se simte un asemenea Audi 200, din 1990, condus în zilele noastre pe autostradă, cum sună motorul său acum, la 32 de ani de la fabricare? Ei bine, un asemenea Audi 200, al unui pasionat din Belgia, a fost de curând restaurat, păstrând totul original cu excepţia unei cutii de viteze mai rezistente şi a unui motor tot în 5 cilindri, dar cu multe componente modificate, inclusiv o turbină, care l-a adus la 480 CP!
Iar toate aceste modificări n-au ştirbit câtuşi de puţin din plăcerea de condus sau din sunetul motorului. Ba dimpotrivă. Acest Audi 200 are un sunet atât de fabulos la turaţii mari, încât până şi cele mai performante maşini moderne ar fi eclipsate lângă el.
Vezi totul în video-ul de mai jos, pe care l-am setat să înceapă la partea de alergare pe autostradă. Dacă vrei să vezi în detaliu tot ce e modificat sub capotă, îl poţi da manual de la început.
0
11,965
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!