Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Duel între o motocicletă KTM cu motor de 1,0 litri V4 şi un Lamborghini turbo V10

6 August 2022 - 15:13
Redacţia PiataAuto.md
Lamborghini nu are motoare V10 turbo, vor spune pasionaţii mărcii, şi vor avea dreptate. Maşina din acest duel, însă, e una modificată de un atelier, care i-a pus două turbine imense motorului V12 de 5,2 litri de pe Huracan, iar în rezultat acesta livrează 1.100 CP. Şi toată această putere mai beneficiază şi de un sistem de tracţiune integrală, dar şi o cutie cu dublu ambreiaj. Deci, cu un asemenea arsenal de putere şi tracţiune, aparent nicio motocicletă n-are vreo şansă în faţa acestui Lamborghini, nu?
Adversarul de duel, însă, e o motocicletă adevărată din cursele MotoGP. E un KTM cu un motor V4 de doar 1,0 litri, care scoate 270 CP şi 120 Nm de cuplu. Motocicleta cântăreşte doar 150 kg, aşa că are un mare avantaj în faţa maşinii de 1,5 tone. Iar pe deasupra, mai e şi condusă de un pilot profesionist, Dani Pedrosa. Aşadar, cine poate câştiga într-o asemenea cursă inegală, aparent?
Ei bine, a câştigat motocicleta cu motor de doar 1,0 litri. Şi a făcut-o detaşat, în mod repetat, şi frumos de fiecare dată.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter