(VIDEO) Mecanicii de tractoare dintr-un sat din Rusia au cumpărat un Porsche Cayenne de 4 mii euro şi s-au apucat de reparat în el

31 August 2022, 12:54
Redacţia PiataAuto.md
Acum aproape un an, scriam despre un grup de mecanici de tractoare dintr-un sat din Rusia, care instalaseră un motor V8 de Lexus şi Toyota pe un tractor cu şenile, experiment care se dovedise cât se poate de spectaculos. Mai nou, aceiaşi mecanici şi-au dorit un Porsche Cayenne şi, pentru că erau limitaţi de buget, dar consideră că pot repara multe lucruri cu mâinile proprii, au cumpărat exemplarul cel mai ieftin pe care l-au putut găsi, la circa 4.000 euro.
Fireşte, un Porsche Cayenne la un asemenea preţ nu poate fi decât o adevărată epavă, cu o mulţime de probleme implantate în ea. Maşina avea motorul reparat anterior de către alţi mecanici nu foarte pricepuţi, are şi multiple probleme pe partea mecanică, şi la alternator, iar un inel pentru sistemul ABS era fixat invers într-una din roţi, ceea ce făcea citirea datelor pentru sistemul ABS şi ESC imposibilă.
Şi pentru că Porsche-ul a ajuns în garajul unor mecanici de tractoare, acesta a beneficiat de o reparaţie diferită decât cele indicate de obicei pe broşurele service-urilor Porsche, care lucesc lună de curăţenie. Totuşi, chiar dacă au folosit metode spartane, mecanicii par să fi rezolvat una câte una probleme majore ale acestui Porsche Cayenne.
Dar asta până când aceştia au descoperit o problemă gravă la chiulasa motorului şi cel puţin o valvă care nu se închiderea din această cauză şi risca distrugerea. Aşa că totul a devenit mult mai complicat spre sfârşit.
Vezi mai jos epopeea acestor reparaţii şi ieşiri de test în pădure după fiecare din ele. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate în limba dorită în video-ul de mai jos.
0
50,127
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!