(VIDEO) Mister dezlegat al unei Skoda Superb descoperite într-o dimineaţă în interiorul unui parc din Chişinău

17 August 2022, 08:56
Redacţia PiataAuto.md
Luni dimineaţa, mai mulţi cetăţeni care au mers la plimbări sau alergări în parcul La Izvor din Chişinău au descoperit adânc în interiorul parcului o Skoda Superb accidentată şi abandonată acolo. Fapta era şi mai ciudată, cu cât zona în care se afla maşina nu era una de la marginea parcului, unde s-ar fi putut intui un acces mai uşor al maşinilor, ci una de interior, iar ca o maşină să ajungă acolo, ar fi însemnat o distanţă mare parcursă pe aleile pietonale.
Mai mulţi utilizatori au presupus că maşina ar fi fost condusă de un şofer în stare de ebrietate, care ar fi ajuns în parc din motive necunoscute. Poliţia a început imediat anchetarea cazului, iar situaţia de facto din spatele acestui incident s-a dovedit a fi diferită faţă de presupunerile iniţiale.
Astfel, poliţiştii au descoperit că maşina a ajuns acolo nu noaptea, ci tot în aceeaşi dimineaţă, în condiţii de lumină a zilei. Şi tot dimineaţa ea a fost furată de un tânăr de 16 ani, de pe teritoriul unei spălătorii. Tânărul ar fi venit la acea spălătorie pentru a vizita nişte amici care muncesc acolo şi a sustras cheile, după care a fugit cu maşina. Peste puţin timp tânărul a intrat cu maşina pe aleile parcului şi a lovit-o de un copac, avariind-o, după care a fugit, abandonând maşina. Dar, înainte de a se face dispărut, tânărul şi-a scos telefonul şi s-a filmat într-un video cu maşina deteriorată, spunând „am mers puţin şi eu la volan şi iaca am fărâmat”. Acest video s-a dovedit mai târziu o probă utilă pentru poliţie, după ce tânărul a fost prins.
Acum adolescentul e cercetat penal deocamdată în stare de libertate, însă riscă închisoare de la 1 la 3 ani sau plata unei amenzi penale cuprinsă între 42.500 şi 67.500 lei. Vezi mai jos şi video-ul publicat de poliţie.
0
31,981
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!