(VIDEO) Noul SUV Aston Martin, care pretinde a fi cel mai rapid din lume, e devansat de un Porsche Cayenne Turbo GT

23 August 2022, 18:50
Redacţia PiataAuto.md
Cei de la Aston Martin au vrut să iasă în evidenţă în momentul în care au lansat SUV-ul DBX707, cu 707 CP la activ, declarându-l cel mai puternic şi mai rapid din lume, dar au uitat cu desăvârşire de SUV-urile electrice, dar şi de cele semnate de Brabus. Mai ales că şi Brabus, şi Aston, au la bază acelaşi motor V8 de Mercedes, de 4,0 litri.
Ei bine, britanicii continuă să învăluie în glorie modelul lor cu motor de Mercedes, iar acum şi un jurnalist britanic l-a testat, alături de Porsche Cayenne Turbo GT. Nerăbdător să verifice afirmaţia dacă e cel mai rapid, l-a pus la un test cu start de pe loc. Şi, surprinzător, dar Porsche s-a dovedit a fi mai rapid. Deci, noul SUV Aston pierde până şi în faţa modelelor care în mod oficial sunt mai lente decât el.
Cu ocazia asta, aflăm că în Marea Britanie modelul celor de la Porsche porneşte de la 150 mii lire, iar exemplarul din imagini costă 156 mii lire, iar Aston Martin porneşte de la un preţ cosmic de 190 mii lire, iar maşina de test ajunge la 225 mii lire! Exorbitant de scump, mai ales că nu pare să ofere prea mult pentru o diferenţă de 70 mii lire. Da, totuşi, jurnalistul britanic a menţionat la sfârşit că învingător a ieşit tot SUV-ul britanic.
0
1,350
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!