(VIDEO) O maşină a luat foc la pompa unei benzinării astă seară în Chişinău, iar doi oameni de la bord s-au ales cu arsuri de gradul III

14 August 2022, 21:03
Redacţia PiataAuto.md
O maşină a luat foc direct la pompa unei benzinării Lukoil, situată pe viaductul dintre Botanica şi Centru astă seară în Chişinău. Focus s-a răspândit rapid în habitaclul maşinii şi din cauza flăcărilor mari ameninţa să se răspândească şi la acoperişul staţiei de alimentare.
Din păcate, în urma izbucnirii focului, şoferul şi pasagera sa au avut de suferit, în special pasagera. Pompierii menţionează că aceştia s-au ales cu arsuri de gradul 3 şi au fost preluaţi de medici.
Maşina care a luat foc e de model Chrysler Sebring/200, şi avea un abţibild pe notifica despre existenţa unei instalaţii de gaz. Pompierii menţionează că ea a luat foc la scurt timp după alimentare, din motive încă necunoscute.
Pompierii au reuşit să stingă incendiul înainte ca acesta să se răspândească la obiectele din jur. După stingerea incendiului, maşina arsă a fost împinsă spre carosabilul de pe viaduct, iar la orele serii ea staţiona acolo, ocupând parţial o bandă a viaductului, în direcţia Centru.
Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online
0
3,927
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!