(VIDEO) Parcarea subterană a unui bloc locativ nou din Chişinău, inundată de şuvoaiele care se scurgeau direct în ea în urma furtunii

31 August 2022, 10:56
Redacţia PiataAuto.md
Pe lângă inundaţiile pe străzile din Chişinău, formate aseară în urma furtunii intense, n-au fost feriţi de bătăi de cap nici locatarii unui bloc nou din sectorul Râşcani, care, aparent, ar fi trebuit să fie liniştiţi că şi-au parcat maşinile în loc ferit de intemperii, în parcarea subterană. Doar că scurgerea de la intrarea în parcare s-a dovedit a fi prea mică pentru asemenea şuvoaie, iar astfel parcarea a început a fi inundată.
Locatarii s-au grăbit să-şi scoată maşinile din parcare, iar uşile deschidere au permis ca apa să curgă într-un adevărat râu în parcarea subterană. Un martor ocular a surprins momentul în care o mare parte din maşini fuseseră scoase, iar apa continua să curgă în flux imens în parcarea subterană.
Cel mai probabil, după această situaţie excepţională, miile de tone de apă vor trebui pompate manual de acolo, cu ajutor pompelor, apa neavând unde se scurge în asemenea cantităţi. Vezi mai jos video-ul surprins astă noapte.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
3,739
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!