(VIDEO) Pe contrasens, pe Albişoara, chiar lângă sediul Poliţiei din Chişinău, doar pentru a fi cu câteva maşini mai în faţă în ambuteiaj

25 August 2022, 08:38
Redacţia PiataAuto.md
Strada Albişoara din Chişinău e una pe care e mult mai plăcut să mergi de când e reparată şi beneficiază de marcaje mai civilizate. Prin aceste marcaje se numără şi linia dublă de separare a sensurilor de circulaţie, linie care are pe unele porţiuni un spaţiu de circa 70-80 cm între cele două fâşii, pentru a separa mai mult sensurile de deplasare. Această linie, însă, e ignorată tot mai des în ultimul timp de către şoferi care îndrăznesc să iasă pe contrasens, folosind acest spaţiu ca un refugiu parţial dar oricum supunând traficul de pe contrasens unui pericol de accident frontal. O asemenea situaţie a fost surprinsă ieri şi ne-a fost expediată la redacţie de către un cititor.
Şoferul unui BMW Seria 3 decide să iasă pe contrasens în asemenea mod chiar lângă sediul Inspectoratului General de Poliţie. Mai mult ca atât, o face înaintea uneui curbe, iar astfel traficul care vin de pe contrasens se poate pomeni în situaţia să-l observe în ultimul moment şi să nu mai poată evita un impact. Absurditatea gestului e şi mai mare, întrucât după aceste manevre, BMW-ul n-a câştigat decât un loc cu câteva poziţii mai în faţă în acelaşi ambuteiaj relativ degajat de pe Albişoara.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
0
2,899
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!