(VIDEO) Pentru că vara soarele nu apune la ei, câţiva pasionaţi auto din Finlanda topesc anvelope de iarnă cu maşini clasice

2 August 2022, 19:34
Redacţia PiataAuto.md
Finlandezii, mai ales cei situaţi în regiuni mai nordice, au parte de mult soare de miazănoapte pe timpul verii, datorită latitudinii la care sunt situaţi. Şi tot ei spun adeseori că vara e timpul în care nu se doarme aproape deloc, pentru că există o iarnă lungă pentru asta. Aşa că şi pasionaţii auto au şi ei adeseori ieşiri care pot dura ore în şir, fiind însoţite de lumina continuă a zilei.
Un grup de pasionaţi din regiunea centrală a Finlandei şi-a organizat şi filmat de curând una din cele mai bizare ieşiri de acest tip, la care au putut participa doar maşinile mai vechi, neapărat echipate cu roţi vechi de iarnă, doar pentru a fi topite în derapaje continue.
Am putea spune că e cea mai inutilă ocupaţie pe care ar putea-o face cineva cu o maşină clasică. Dar când e vorba de pasiune, unele lucruri se fac doar de plăcere şi nu se prea supun explicaţiilor. Cam asta e fost şi această întrunire la care au participat şi două exemplare clasice Volvo, şi un VW, ba chiar şi un Ford Sierrra, şi un Mercedes W201, şi alte câteva modele curioase.
Mai jos este, deci, un video cu mult sunet de motoare de demult, turate la note ridicate, şi multe anvelope de iarnă topite. Şi, dincolo de toate, video-ul e îmbibat de atmosfera aia a nopţilor albe din Finlanda şi a unei libertăţi de a-ţi pune în acţiune maşina într-un mod mai condimentat.
0
1,479
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!