(VIDEO) Şoferul unui Mercedes S-Class, nerăbdător faţă de două camioane în depăşire pe o autostradă din Polonia, la un pas de a provoca un accident

21 August 2022, 09:21
Redacţia PiataAuto.md
Depăşirile lente între camioane pe autostrăzi pot fi agasante pentru cei care circulă în spatele lor şi aşteaptă finalizarea acelei manevre. Dar o situaţie surprinsă mai jos pe o autostradă din Polonia acum câteva zile nu e dintre cele în care şoferii de camioane ar putea fi acuzaţi de ceva, dimpotrivă, aceştia au efectual depăşirea, relativ repede, când banda din dreapta a fost liberă, camionul de pe stânga a trecut pe dreapta şi a eliberat banda stângă. Totuşi, până şi o depăşire normală între camioane a fost prea lentă pentru un şofer de Mercedes S-Class W221.
În primul rând, acesta a depăşit pe dreapta şi automobilul cu camera de bord, care a surprins momentul. Apoi a tot stat aproape de camionul din faţa sa în mod periculos, iar după ce acesta a schimbat banda spre dreapta, a trecut şi el cu S-Class-ul său spre dreapta, tăind colţul camionului în zona oarbă a acestuia, după care a frâna brusc, impunând camionul la o frânare de urgenţă. Iar peste câteva secunde a urmat noi frânări bruşte, cel puţin încă două la număr.
Din fericire, şoferul de camion din spate a avut o reacţie bună şi a reuşit să frâneze de fiecare dată. Dar, la cât de incisive erau aceste manevre, erau mari şansele ca acesta să nu fi frânat la fel de rapid, şi atunci Mercedesul se putea pomeni cu o lovitură din spate şi eventual o proiectare în decor. Cel mai revoltător în toată situaţia e că aceste maniere sunt absolut inutile, periculoase şi ilogice, iar şoferul de camion de aici chiar pare să nu fi meritat un asemenea comportament în adresa sa.
Poliţia din Polonia anunţase deja că e doar o chestie de timp pentru a-l atribui şoferului de Mercedes o amendă usturătoare şi, cel mai probabil, pentru a-l lăsa fără permisul de conducere pentru o perioadă de minim 6 luni. Vezi toată situaţia mai jos.
0
5,676
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!