Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Tesla a inaugurat o piscină la una din staţiile sale de încărcare din Germania, pentru a face aşteptările mai uşoare

2 August 2022 - 10:44
Redacţia PiataAuto.md
Tesla experimentează cu facilităţi noi la staţiile sale de încărcare, iar staţia din Hilden, Germania, tocmai s-a pricopsit cu o piscină Tesla, unde proprietarii pot înota în timp ce maşina lor electrică îşi încarcă bateriile. Piscina a fost deja instalată şi va fi accesibilă proprietarilor începând cu 4 august 2022.
Şi pentru că-n Germania până şi asemenea piscine trebuie să aibă reguli stricte, piscina are un panou informativ, care-i anunţă pe proprietari că-n ea se pot afla maxim 4 persoane simultan, iar timpul permis pentru fiecare e de maxim 10 minute. Poate părea puţin, dar puterea încărcătoarelor din acest loc e foarte mare, aşa că, până se îmbracă un costum de baie, până se înoată 10 minute şi ulterior proprietarul îşi îmbracă hainele uscate, maşina e şi încărcată.
Dacă ideea se va bucura de popularitate printre proprietarii Tesla, ea are toată şansele să fie replicată şi la alte staţii de încărcare. Vezi mai jos un scurt video filmat la locul amplasării piscinei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter