(VIDEO) Un Hummer H2 şi un Hennessey de 1.000 CP s-au duelat departe de asfalt, iar unul din ele a abandonat cu bieleta de direcţie ruptă

26 August 2022, 14:41
Redacţia PiataAuto.md
Hennessey Mammoth este vedeta momentului în SUA printre pick-up-urile cu motoare pe benzină, aducând peste 1.000 CP sub capota sa şi dominând de obicei orice comparaţii. Dar britanicii au reuşit să aducă un exemplar în ţara lor ploioasă şi să-l pună la un duel cu un alt model american de demult, Hummer H2, departe de asfalt.
Datorită ploii, terenul a fost răzmuiat, iar asta a făcut duelul mult mai interesant. Cele două vehicule au trebuit să se chinuie ceva mai mult pentru a trece prin denivelări, iar şoferul şi totodată proprietarul Hummer-ului a fost atât de curajos, încă a ajuns să sară cu maşina sa prin offroad.
Toate bune, doar că aceste salturi i-au rupt bieleta de direcţie, iar astfel roţile faţă au început a privi una la slănină şi alta la făină, vorba expresiei populare. Hummer a trebui astfel să abandoneze, iar în locul său de pe banca de rezervă a venit un micuţ Suzuki Jimny pentru a încerca să salveze situaţia.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
996
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!