(VIDEO) Un VW Golf R învinge în mod neaşteptat un Audi S4 cu motor V6 într-un duel direct

11 August 2022, 12:14
Redacţia PiataAuto.md
VW Golf R e un hatchback cu performanţe admirabile şi, deşi noua generaţie e adeseori criticată că ar fi mai puţin consistentă decât precedenta, oricum are 315 CP la activ, scoşi dintr-un motor turboaspirat de 4 cilindri, puterea fiind transmisă printr-o cutie automată de 7 trepte DSG şi un sistem de tracţiune integrală.
Pe de altă parte, Audi S4 e un model mai mare, poziţionat ierarhic mai sus, or, aparţine unei mărci premium, iar pe lângă asta costă cu 50% mai mult şi are şi un motor V6 de 3,0 litri, de 349 CP sub capotă. Şi apoi, dispune şi de sistem de tracţiune quattro, dar continuă şi ideea diviziei S de la Audi, cu o istorie legendară în spate. Prin urmare, dacă am pune cele două modele alături, am aştepta că Audi va învinge, chiar dacă e niţel mai greu.
Totuşi, când vine vorba de un duel cu întoarcere şi revenire, organizat de curând în SUA, VW s-a dovedit a fi mai agil şi mai rapid, iar astfel a învins de două ori consecutiv adversarul de la Audi. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
929
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!