(VIDEO) Un şofer de camion din Polonia, surprins cum neglijează limitele de înălţime şi interdicţiile la trecerea unui pod

24 August 2022, 12:32
Redacţia PiataAuto.md
Limitele de înălţime şi de greutate la traversarea unor segmente speciale de drum sunt plasate de obicei din motive foarte clare, fie că e vorba de un pod vechi, sau de structuri ce nu pot fi înălţate. Iar aceste limite de înălţime vizează de obicei mai ales şoferii de camioane şi autobuze, or, anume vehiculele lor sunt mai înalte.
Un şofer din Polonia a fost surprins de curând ignorând cu insistenţă aceste limite, chiar cu riscul de a-şi deteriora camionul, care, cel mai probabil, aparţinea companiei care l-a angajat. Camionul a intrat într-o zonă cu interdicţie a vehiculelor de peste 3,5 tone, şi limită de înălţime, dar a continuat să înainteze mişcând şi deteriorând limitatoarele flexibile montate deasupra. Ulterior, acesta a ajuns şi să-şi acroşeze partea de sus a camionului, trecând sub structura metalică a podului şi nici măcar asta nu l-a oprit.
Acum poliţia are toate motivele să-i aplice câteva amenzi, întrucât întreaga situaţie a fost surprinsă de camera de bord a unui alt automobil din spate. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,508
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!