(VIDEO) Un youtuber din SUA a supus un Mercedes-AMG G63 unui test de durabilitate cu salturi la înălţime pentru afla cât rezistă acesta

5 August 2022, 12:31
Redacţia PiataAuto.md
Un youtuber din SUA, renumit pentru încercările cu mult peste limitele obişnuite la care-şi supune uneori vehiculele, a vrut să vadă cât de rezistent este, de fapt, un Mercedes-AMG G63, pentru a afla dacă legenda care înconjoară modelul german e prea umflată. Acelaşi youtuber a avut anterior experienţa de chinui o Toyota Hilux până la nivele greu de imaginat, aşa că era clar că G-Class-ul german nu va avea parte de un tratament măgulitor.
Totuşi, în prima parte a testului său de durabilitate acesta s-a concentrat mai ales pe salturi imense pe dune de nisip. Astfel, G-Class a trebuit să treacă prin sărituri de câţiva metri înălţime, aterizând departe de locul decolării şi adeseori deloc moale. La un moment dat, maşina a identificat o asemenea aterizare drept un accident şi a scos notificările de rigoare, încercând să apeleze şi la 911.
Nu s-a trecut fără urmări pe maşină, dar, totuşi, aceasta s-a dovedit a fi mult mai rezistentă decât estima iniţial youtuber-ul, aşa că legenda lui G-Class nu a fost departe de adevăr. Toată epopeea din deşert, însă, e una cât se poate de spectaculoasă şi, cel mai probabil, va mai avea continuări. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
6,256
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!