(VIDEO) Un youtuber din SUA şi-a montat un motor cu reacţie pe trotineta sa electrică

3 August 2022, 12:41
Redacţia PiataAuto.md
Un youtuber în SUA a devenit într-atât de pasionat de motoarele cu reacţie, încât a început a le pune pe vehicule care nu au de obicei nicio conexiune cu acest tip de propulsie. Anterior, el a pus un asemenea motor pe o Tesla Model S electrică, încercând s-o facă mai rapidă decât este, iar acum a pus un motor cu reacţie şi pe trotineta sa electrică.
Fireşte, a ales a avut nevoie de un motor cu reacţie compact, care să poată fi susţinut de construcţia trotinetei. L-a poziţionat în spate, în apropierea roţii de acolo. A demontat bateria principală a trotinetei, conectând alta mai mică pentru a avea funcţiile de bază. Apoi şi-a încercat trotineta reactivă chiar pe străzile din jurul casei sale, ce-i drept fără o cască. Abia când a ieşit la o stradă izolată, în linie dreaptă, a îmbrăcat şi o cască de motociclist.
N-a avut un vitezometru, dar estimează că a atins minim 60 de mile la oră, adică aproape 100 km/h. Iar o asemenea trotinetă mică, mişcându-se cu un motor cu reacţie în spatele său, e cu siguranţă o privelişte spectaculoasă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,377
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!