(VIDEO) Viaţă în stil Brabus, cu un Mercedes clasic până la ţărm, apoi cu un iaht de 900 CP pe apă

24 August 2022, 13:38
Redacţia PiataAuto.md
Brabus continuă să-şi diversifice domeniile unde creează vehicule fascinante, de curând a lansat şi o nouă ediţie a iahtului său, Brabus Shadow 900, ediţie designul căruia e mult mai clasic şi atemporal, sau „timeless”, cum zic cei de la Brabus. Într-atât de clasic, încât se potriveşte perfect cu un aperitiv sub forma unui Mercedes 280 SL Pagoda, creat tot de Brabus, doar că de divizia de restaurări de maşini clasice a celor de la Brabus.
Da, cei de la Brabus au câţiva ani buni de când modifică aceste modele clasice Mercedes, numite şi Pagoda, iar noi am şi testat o asemenea creaţie Brabus mai mult timp în urmă, preluată direct din atelierul unde acestea bijuterii sunt create. Dacă încă n-ai văzut impresiile după condusul acelui Mercedes 280 SL Pagoda, te invităm să o faci.
Azi, însă, Brabus a publicat un video în care combină această maşină clasică, atemporală, cu noul său iaht. Apropo, iahtul are 900 CP, scoşi din două motoare V8 şi poate atinge peste 110 km/h pe apă, viteză care e una foarte mare în lumea iahturilor. Deci, stilul ăsta de viaţă Brabus presupune să vii agale, fără grabă, cu un Mercedes clasic până la ţărm, iar de acolo să navighezi cu viteză, folosind toţi cei 900 CP pentru a explora lumea pe apă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
932
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!