Doi oameni, încarceraţi în urma unui accident al unui Mercedes Sprinter cu un tractor, pe timp de noapte, pe un traseu din Moldova

14 Septembrie 2022, 08:47
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, şi din păcate încă elocvent pentru Moldova, a avut loc în noaptea dintre 12 şi 13 septembrie, pe traseul naţional R1/E58, Chişinău-Ungheni, în apropierea localităţii Bucovăţ. Un Mercedes Sprinter a lovit din plin un tractor MTZ Belarus, pe care nu l-a observat în timp util, cel mai probabil din cauza iluminării slabe sau inexistente, cooptate cu o viteză neadaptată.
Impactul a fost unul puternic, cele două vehicule fiind puternic avariate şi ricoşând, Mercedesul ajungând într-u şanţ de pe marginea drumului. Şoferul şi pasagerul din microbuz au fost prinşi între fiarele contorsionate, iar şoferul tractorului a fost rănit. Acesta din urmă a fost preluat de o ambulanţă, iar pentru descarcerarea celor doi oameni din Mercedes a fost nevoie de intervenţia salvatorilor IGSU, trei echipe muncind la această intervenţie. După descarcerare, şi aceşti doi oameni au fost transportaţi la spitalul din Străşeni.
Din păcate, încă mai avem pe drumurile publice vehicule lente, care adeseori circulă fără lumini sau prea slab iluminate, dar totodată şi şoferi care, mai ales în sezonul agricol, neglijează specificul prezenţei acestor vehicule de traseele naţionale şi nu reuşesc să-şi adapteze viteza. Cei de la IGSU nu anunţă deocamdată care a fost scenariul exact în acest accident, menţionând că poliţia va desfăşura o anchetă completă.
0
1,537
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!