(FOTO) Cum arată noul drum de centură a oraşului Comrat din Moldova, proaspăt construit

20 Septembrie 2022, 11:31
Redacţia PiataAuto.md
Administraţia de Stat a Drumurilor din Moldova a anunţat astăzi că noul drum de centură a oraşului Comrat a ajuns la etapa finală şi a publicat un set de imagini cu starea actuală a drumului, care include 6 poduri.
Cei de la ASD au format deja o echipă responsabilă pentru recepţia finală a lucrărilor, care va cuprinde specialişti proprii, dar şi de la MIDR, INSP şi alte agenţii. ASD menţionează că în prezent se fac ultimele lucrări la poduri, iar odată cu recepţia finală, va fi deschisă complet şi circulaţia pe noul drum de centură.
Şoseaua e una nou construit şi va permite o deplasare mai rapidă din centrul ţării spre sud şi portul Giurgiuleşti, fără a traversa Comratul, cum se întâmplă în prezent. Drumul de ocolire este parte a traseului naţional M3 modificat, care prevede că din Chişinău până în Giurgiuleşti, acest traseul va trece doar prin 5 localităţi, pe restul ocolindu-le.
La începutul lunii septembrie, ASD ne-a informat că centura oraşului Comrat urmează a fi finalizată complet până la sfârşitul lunii curente. Prin urmare, în cel mai scurt timp, se va putea circula pe noul drum din sudul Moldovei.
0
2,594
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!