Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

În week-end în Chişinău va avea loc Distinguished Gentleman's Drive, iar proprietarii şi pasionaţii de maşini clasice sunt aşteptaţi

23 Septembrie 2022 - 08:47
Ilie Toma
Duminică, 25 septembrie, în Chişinău va avea loc Distinguished Gentleman’s Drive 2022, un eveniment dedicat maşinilor clasice autentice, care are loc simultan în zeci de oraşe din întreaga lume. Proprietarii de maşini clasice sunt aşteptaţi să se înregistreze pentru participare, iar pasionaţii vor putea vedea maşinile defilând pe străzile Chişinăului sau fiind expuse static în curtea Muzeului Naţional de Istorie, între orele 14:00 şi 16:00.
La eveniment pot participa doar automobile produse înainte de anul 1980 (până la 31 decembrie 1979), într-o stare estetică decentă. Proprietarii pot participa doar dacă se înregistrează pe site-ul oficial al evenimentului.
Şi, pentru că evenimentul e organizat într-un stil al gentilomilor pasionaţi de estetic şi frumos, proprietarii de maşini vor trebui să respecte şi un dress code elegant. În general, întregul eveniment se vrea unul care să cultive bunul gust şi aprecierea maşinilor făcute cu pasiune şi deţinute cu aceeaşi abnegaţie. Iar pe lângă toate, evenimentul are şi un rol de binefacere, proprietarii participanţi fiind îndemnaţi să doneze pentru o cauză nobilă.
Anul trecut, în Moldova şi în întreaga lume a avut loc primul asemenea eveniment, iar la el a participat un număr mare de automobile superbe, care au defilat şi în Chişinău, şi pe trasee din ţară.
Şi în acest an se anunţă un număr încurajator de participanţi, cu maşini foarte interesante, multe dintre ele achiziţionate între timp de colecţionari. Prin urmare, şi pasionaţii care vor vrea să le admire în curtea muzeului, vor avea cu siguranţă multe modele de văzut.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter