Motocicletele cu ataş şi proprietarii lor sunt aşteptaţi duminică la un eveniment din Chişinău, dedicat acestora

7 Septembrie 2022, 09:53
Ilie Toma
Duminică, 11 septembrie, în Chişinău va avea loc un eveniment dedicat doar motocicletelor cu ataşe, numit 100 de ataşe, la care organizatorii vor să adune un număr de minim 100 de motociclete cu ataş.
Spre deosebire de alte evenimente, precum DGR, unde există o limită de vârstă a motocicletei şi stilul acesteia, la 100 de Ataşe poate veni orice motocicletă, de serie sau custom, de orice an de fabricare, singura condiţie fiind să aibă un ataş.
Motocicletele şi proprietarii lor se vor aduna în curtea Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei, de pe strada 31 August 1989, nr. 121A, din Chişinău, la ora 12:00 fiind preconizat startul oficial. Până pe la 14:30 acestea vor fi expuse publicului în curtea muzeului, după care motocicletele cu ataş vor defila pe străzile Chişinăului, pentru a putea fi admirate de public în mişcare.
Sunt invitaţi toţi doritorii să le admire, inclusiv cu întreaga familie. De asemenea, posesorii de motociclete sunt bineveniţi să vină cu întreaga familie la bordul motocicletelor lor, inclusiv copii, cu respectarea normelor obligatorii de purtare a căştilor.
Includem în acest articol imagini de la evenimentul anterior, primul de acest fel, care a avut loc în 2019. Atunci au participat 46 de motociclete din prima încercare, aşa că numărul de 100 de motociclete, anunţat acum drept ţintă, e unul pe care şi organizatori, şi participanţii pasionaţi, speră să-l atingă în acest an!
0
1,429
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!