Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche a transformat 911 într-o maşină de escapade în afara asfaltului, cu un cort de dormit

9 Septembrie 2022 - 13:53
Redacţia PiataAuto.md
Deşi e considerată maşina sport supremă, cu o gardă la sol relativ redusă, Porsche 911 ar putea deveni şi o maşină de escapade în afara asfaltului, cu un cort de dormit ca să rămâi şi peste noapte acolo. Nu, nu e vreo idee deocheată a vreunui designer, ci un accesoriu lansat oficial de către producătorul german.
Sportcar-urile Porsche au mai avut şi în trecut episoade în care erau adaptate pentru offroad, şi chiar au concurat la Dakar, dar aici nu e vorba de vreo modificare la suspensie sau la gardă la sol. Maşina propriu-zisă rămâne absolut neschimbată, doar că Porsche sugerează că ai putea să te aventurezi cu ea pe macadam, prin nişte denivelări moderate, şi tot ai ajunge în locul unde vrei să-ţi faci grătarul.
Cortul e instalat pe bare de pavilion, el având o structură rabatabilă. În forma sa extinsă, suprafaţa cortului e de 2,10 x 1,30 metri, ceea ce ar trebui să ofere spaţiu de dormit pentru doi. O saltea face parte din setul de accesorii, aşa că somnul ar trebui să fie confortabil. Cortul poate fi instalat de acasă şi extins la destinaţie, dar în acest caz maşina va trebui condusă cu maxim 130 km/h.
Tot cortul şi accesoriile costă 4.980 euro în Germania. Şi, chiar dacă Porsche pune accent pe modelul 911 în prezentarea ideii lor, cortul este fapt, compatibil cu majoritatea modelelor lor. Aşa că acum există o scuză oficială de pe Porsche 911 poate fi singura maşină din garaj.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter