Un Fiat Panda, complet aplatizat de un copac căzut în Chişinău, o Dacia Logan a avut şi ea de suferit

19 Septembrie 2022, 09:58
Redacţia PiataAuto.md
Un Fiat Panda a avut ieri ghinionul de a se afla ieri în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit, într-o curte de blocuri din Chişinău. Doi plopi mari, care s-au dovedit a fi putrezi la rădăcină, au căzut la interval de câteva de câteva minute, iar unui din ei a căzut direct peste Fiat. Micuţa maşină italiană nu a avut nici o şansă şi a fost aplatizată aproape complet de greutatea copacului căzut. Din fericire, în ea nu se afla nimeni, şi nici în preajmă, aşa că nimeni nu a avut de suferit.
O Dacia Logan MCV de primă generaţie, însă, a fost afectată de cel de-al doilea copac căzut, acesta deteriorându-i partea frontală. Însă, dacă Dacia ar mai putea fi reparată, eventual, atunci Fiat-ul nu mai are nicio şansă de a fi restabilit în siguranţă şi nu poate fi decât declarat daună totală.
De obicei, în asemenea cazuri acoperirea garantată a pagubelor o poate oferi doar asigurarea casco. Altfel, procesele de judecată de solicitare a despăgubirilor de la regia primăriei responsabilă de curăţirea copacilor pot fi lungi, costisitoare şi de cele mai multe ori fără un rezultat favorabil proprietarului, în funcţie de existenţa adresărilor anterioare despre problema care a cauzat pagubele şi evoluţia acestora.
Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online / Vlad Panuţa
0
1,468
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!