Un Hummer H2, modificat cu sclipici şi luminiţe până la derizoriu de către cei de la Klassen, nu-şi poate găsi cumpărători în Germania

3 Septembrie 2022, 13:55
Redacţia PiataAuto.md
Atelierele de tuning din Germania aplică adeseori reţete aparent învechite de modificări prea pompoase, dar o fac pentru că de obicei aceste maşini bizare oricum îşi găseau cumpărători. Totuşi, uneori se merge prea departe, iar unele maşini bizar de opulente nu-şi mai găsesc doritori nici măcar printre cei ce erau gata să accepte modele mai deocheate. Cei de la Klassen şi-au zis că până şi un Hummer H2, care nu se mai produce de multă vreme, ar putea trezi interesul nostalgicilor, dacă va fi decorat cu de toate. Dar n-a fost aşa.
Maşina asta avea avantajul de a fi adunat doar 6.500 km parcurşi de când e fabricată. Deci, era aproape nouă. Iar cei de la Klassen s-au gândit că asta e ocazia perfectă pentru a obţine în final un Hummer H2 modificat substanţial, pentru cei care mai tânjesc după imaginea Hummer-elor de cândva, dar nu mai pot cumpăra unul nou.
Hummer-ul a fost, aşadar, modificat cu mult sclipici şi luminiţe, fiind adus până la un nivel în care cu siguranţă mulţi ar spune „nu, mulţumesc!”. Pe lângă grila masivă cromată, pe lângă scutul de protecţie cromat şi capota cu o incizie mare cromată, pe lângă încă zeci de alte detalii cromate şi sclipitoare de pe caroseriei, până şi jantele cromate au fost dotate cu luminiţe LED pe circumferinţa lor, o dotare pe care Klassen a început a o aplica foarte des în ultimul an la maşinile sale şi care se pare că prinde la cumpărătorii săi. Astfel, când mergi, acele LED-uri pot sclipi şi chiar îşi pot modifica nuanţele de la roşu la verde sau albastru, plus alte nuanţe intermediare.
Frânele par a fi de origine Brembo, apropo, dar tot au rămas să pară incredibil de mici în raport cu diametrul roţilor, lăsând o mulţime de spaţiu liber.
La interior, totul pare făcut acum 10-20 de ani, pielea galbenă fiind combinată în contrast cu cea neagră, iar levierul e dintr-un soi de sticlă ce acoperă o formă ce aminteşte de o grenadă militară.
Totul pare bizar de opulent şi un pic demodat nu doar din cauza sistemului audo cu ecran verde clasic, ci şi din cauza inserţiilor a tot felul de pietre lucitoare. Aceste inserţii sunt şi pe levierul transmisie, şi pe panourile uşilor, ba chiar şi pe pedale!
Maşina asta vrea să-ţi sugereze că ai ajuns la un nivel de lux atât de îmbelşugat, încât poţi călca pietrele scumpe în picioare! Ideea nu e cu nimic diferită de toaletele din aur, deci.
În mod normal, cu toată manopera germană pe ea, maşina asta ar fi trebuit să coste sute de mii de euro. Dar se pare că-n zilele noastre nu se mai prea găsesc oameni fascinaţi de atât de multă sclipire şi opulenţă pe o maşină, iar acest Hummer nu-şi poate găsi un cumpărător de multă vreme, în ciuda efortului pus pe el. Aşa că cei de la Klassen au tot redus preţul şi au ajuns să-l vândă cu 95 mii euro. Cine ştie, poate există undeva în lume, totuşi, un om care ar putea aprecia creaţia de tuning şi ar fi gata să dea pe ea aceşti bani? Cert este că, dacă există, Klassen încă nu l-a găsit.
1
2,474
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!