Un mall din Iaşi a instalat limitatoare cu ţepi, care pot tăia anvelopele celor care ignoră indicatorul de acces interzis

13 Septembrie 2022, 09:14
Redacţia PiataAuto.md
Un mall din Iaşi, România, a aplicat o soluţie neobişnuit de dură pentru a opri fluxul de maşini ce intrau din direcţia greşită în parcarea sa, ignorând indicatorul de acces interzis şi provocând blocaje. În parcare au fost instalate limitatoare cu ţepi metalici, care se apasă în jos şi sunt inofensivi dacă maşina vine din direcţia corectă, dar care rămân blocaţi şi sparg anvelopele dacă maşina vine din direcţie greşită.
Indicatoarele au fost instalate acum o lună şi mai mulţi şoferi ce au ignorat indicatoarele şi prezenţa ţepilor s-au ales cu toate patru anvelope tăiate. După asemenea incizii, în mod normal anvelopele nu mai pot fi reparate. Totuşi, şoferii păgubiţi şi-au recunoscut propria vină, iar fluxul de şoferi care intră greşit în parcare s-a redus drastic timp de o lună.
Acum, mall-ul a dezactivat temporar aceste limitatoare, pentru că nu sunt omologate în România. Totuşi, timp de o lună numărul încălcărilor a scăzut considerabil, şoferii învăţându-se să intre în parcare din direcţia corectă.
2
2,129
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!