Un şofer de Audi din România, care avea un mecanism în lacătul centurii de siguranţă pentru a păcăli senzorul, a decedat într-un accident de autostradă

29 Septembrie 2022, 10:07
Redacţia PiataAuto.md
Un accident produs ieri noapte în România exemplifică tot ce nu ar trebui să facă un şofer cu o grijă minimă la siguranţa sa, dar mai ales arată absurditatea folosirii limbilor metalice ieftine, cumpărate în benzinării, care imită lacătul de cuplare a centurii de siguranţă şi păcălesc senzorul maşinii. Din păcate, mai există şoferi care cuplează astfel de mecanisme şi merg fără centură. Şi din păcate, şi şoferul de Audi implicat în accidentul din România, despre care vorbim, a făcut acelaşi lucru.
În accidentul nocturn de autostradă a fost implicat doar acest Audi şi deocamdată e neclar scenariul exact, dar e cert că impactul maşinii cu barierele a fost unul puternic, şi a ajuns şi în partea stângă şi a acoperişului. Pentru că şoferul nu era cuplat, acesta a fost aruncat în afara maşinii, din câte se pare prin trapa panoramică din acoperiş. În urma unui asemenea impact, şoferul nu a supravieţuit.
Poliţia din România a publicat câteva imagini de la acest accident, din care se poate vedea inclusiv acel mecanism fals de păcălire a centurii de siguranţă. Mai mult ca atât, poliţia anunţă că şoferul din Audi avea permisul de conducere suspendat, de fapt, pentru depăşire neregulamentară.
0
3,398
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!