(VIDEO) Acesta e autobuzul unui sudor electrician din SUA, echipat cu toate instrumentele de muncă necesare

7 Septembrie 2022, 16:14
Redacţia PiataAuto.md
Când un electrician sau un sudor vine la locul în care trebuie să muncească, de obicei o dubiţă cu instrumente e suficientă. Însă Gordo, un sudor şi totodată electrician din SUA, specializat în tot soiul de construcţii metalice electrificate complexe, merge la obiectele la care munceşte cu un întreg autobuz, transformat în atelierul său mobil de muncă.
Autobuzul a fost cândva unul şcolar, dar după mulţi ani de utilizare şi mentenanţă bună, Gordo l-a cumpărat şi l-a transformat în atelierul său. Autobuzul îi poate asigura astfel autonomie prelungită, atunci când are comenzi în zone izolate, care pot dura câteva zile. Iar la bord are şi aparat de sudat, şi toate instrumentele imaginabile pentru construcţii metalice şi lucrări sofisticate. La interior există şi un biroul pentru ajustările digitale ale proiectelor. Sunt valize întregi de instrumente, doar şurubelniţe fiind câteva zeci la număr. Deci autobuzul e mai puţin unul de dormit în confort şi mai mult unul de muncă mobilă, aşa cum şi l-a imaginat sudorul electrician.
Vehiculul pare unul apocaliptic pe din afară, dar de fapt, totul e gândit pentru a facilita munca sudorului electrician, ca acesta să aibă totul la îndemână acolo unde călătoreşte. Interiorul e prevăzut să adăpostească o echipă de până la 4 oameni, pentru cazul când ar fi nevoie de ajutoare la proiecte mai mari, dar în mare parte Gordo călătoreşte şi munceşte singur, motiv pentru care şi-a făcut şi o macara mecanică, cu scripeţi, cu care coboară şi ridică instrumentele mai grele.
Vezi în video-ul de mai jos acest autobuz cu totul deosebit.
0
3,310
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!