Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Au apărut imaginile cu momentul accidentului cu 3 automobile din centrul Chişinăului de acum două zile

22 Septembrie 2022 - 10:09
Redacţia PiataAuto.md
Acum două zile, în centrul Chişinău, pe bulevardul Ştefan cel Mare în proximitatea Pieţei Marii Adunări Naţionale, a avut loc un accident cu 3 automobile implicate, inclusiv un Audi cu numere de înmatriculare diplomatice, ce aparţine unei ambasade. Atât Audi, cât şi Hyundai, însă, circulau regulamentar şi au fost implicate în acest accident din cauza unui şofer de Mercedes E-Class.
Din câte se poate distinge din imaginile filmate de camera de bord a altui automobil, Mercedesul fie a trecut la roşu venind de pe strada Puşkin, fie a mers pe contrasens şi a intrat înapoi pe sensul său de circulaţie în ultimul moment. În ambele cazuri, e vorba de o încălcare gravă de circulaţie şi anume Mercedesul a fost cel care a lovit din lateral spate Hyundai-ul, acesta ricoşând în uşa dreaptă faţă a lui Audi.
E curios că imediat după accident tânărul şofer din Mercedes a ieşit cu telefonul în mână, părând a fi în continuare mai concentrat la telefon, decât la accidentul pe care tocmai l-a produs. Despre verificarea pasagerilor din celelalte maşini, dacă aceştia nu sunt răniţi, nici nu poate fi vorba. Am întrebat, prin urmare, de poliţie dacă acest tânăr şofer avea măcar permis de conducere. Poliţia ne-a informat că tânărul are 21 de ani şi deţine dreptul de a conducere. Vezi mai jos video-ul.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter