(VIDEO) Camioane clasice de pompieri, de la Liaz la Tatra, s-au întrecut în măiestria de înaintare, departe de asfalt, la un eveniment din Cehia

14 Septembrie 2022, 19:08
Redacţia PiataAuto.md
Week-end-ul trecut, la 10 septembrie, în Cehia a avut loc un mare eveniment dedicat vehiculelor clasice autohtone, de toate dimensiunile şi de tot soiul, numit Retromestecko 2022. Printre cele mai interesante vehicule, care au captat atenţia publicului, au fost mai multe camioane de pompieri, clasice deja, toate produse în Cehoslovacia de cândva, iar acestea s-au întrecut la măiestria de a înainta, prin condiţii condimentate, departe de asfalt.
Printre camioane s-au numărat modele Skoda, Liaz şi câteva Tatra, dar toate au fost din segmentul camioanelor mai compacte de intervenţie, or Tatra, spre exemplu, are modele destinate pompierilor cu tracţiune 6x6 şi 8x8.
Terenul pe care camioanele au tot înaintat a fost udat periodic de câteva dintre ele, aşa că totul a derivat până la condiţii numai bune pentru derapaje controlate spectaculoase! Şi când toate astea au loc cu camioane clasice, cele surprinse în video-ul de mai jos capătă un caracter de unicitate absolută, cum doar pasiunea cehilor pentru camioanele lor putea naşte.
0
1,752
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!