(VIDEO) Cât de mult se poate schimba aspectul unui BMW Seria 3 E36, după 40 de ore de muncă minuţioasă a unui pasionat

16 Septembrie 2022, 18:32
Redacţia PiataAuto.md
Pasionaţii de maşini clasice, mai ales cei care adoră să muncească la maşini cu propriile mâini, vor înţelege cu siguranţă satisfacţia de a munci negrăbit la o maşină, transformând-o pas cu pas într-un bijuterie cu aspect superb. Unii o fac seară de seară în garaj, alţii o fac în week-end, zile întregi, dar atunci când muncesc din pasiune la aceste maşini, timpul pare să se oprească în loc.
La fel a muncit şi un pasionat din Canada, asupra unui BMW Seria 3 E36, care-i aparţine unui prieten. E un E35 în culoare rară de alb Alpine, cu kit de fabrică, numit pe atunci Aerodynamikpaket. Acesta era creat să replice, împreună cu culoarea, maşinile care concurau pe atunci în DTM. Deci, chiar dacă e un 318i, maşina are oricum o valoare morală mai mare, datorită acestei asocieri istorice.
Şi apoi, însăşi modelul a fost unul reuşit, care a fost şi mai e adorat de pasionaţii mărcii, până în zilele noastre. Aşa că se poate înţelege, de ce cineva ar petrece 40 de ore de muncă minuţioasă, pentru a readuce luciul pe o un asemenea BMW clasic.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,287
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!