(VIDEO) Comparaţie între maşini sport din anii 90 din Japonia, Germania, SUA şi Marea Britanie

14 Septembrie 2022, 14:27
Redacţia PiataAuto.md
Pentru mulţi dintre noi, mai ales ce care au copilărit prin anii 90, maşinile sport de atunci trezesc şi azi admiraţie, mai ales că ingineria lor şi plăcerea de condus le fac cu adevărat demne şi în zilele noastre, la circa 3 decenii după ce au fost produse. Protagoniştii unui canal de youtube din SUA au luat patru asemenea modele clasice din anii 90, care pot fi cumpărate la preţ accesibil acum, şi le-au comparat.
Toate patru au fost decapotabile şi au venit din ţări diferite — Japonia, Germania, SUA şi Marea Britanie. E vorba de un Jaguar XK8, un Ford Mustang V8 de 4,6 litri, un Mercedes SL500 şi un Nissan 300 ZX. Toate au costat sub 10 mii dolari chiar şi în condiţiile actuale de preţuri crescute la maşinile la mâna a doua din SUA.
Ei bine, youtuberii din SUA au de fapt câteva episoade de comparaţie, iar noi includem cel mai recent episod, în care maşinile au fost testate la cât de ermetic e acoperişul şi cât de rapidă mai e accelerarea de la 0 la 60 mile la oră. Cifrele sunt departe de cele cu care ne-au obişnuit maşinile moderne. Dar asta e firesc, pentru că aceste maşini nu se cumpără neapărat pentru cea mai rapidă acceleraţie ci cu plăcerea cu care le conduci.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,253
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!