(VIDEO) Cum arată noul Mercedes Actros L Edition 3, camionul care pretinde să ofere confortul unui apartament la bord

29 Septembrie 2022, 16:03
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes a dezvăluit de curând o nouă versiune a camionului său Actros, versiune pe care a numit-o Actros L Edition 3 şi despre care pretinde că oferă confortul unui apartament la bord, alintând şoferul acestuia cu o ambianţă desăvârşită. Dar, când vine vorba de Mercedes Actros, părerile şoferilor profesionişti sunt întotdeauna foarte împărţite, unii spunând că modelul e cu adevărat foarte bun, iar alţii indicând că ceea ce oferă un Actros e incomparabil faţă de camioane precum Scania sau Volvo. Ei bine, hai să vedem ce înseamnă confort desăvârşit pe un nou Actros.
În primul rând, camionul face uz de noul motor diesel OM 471, de 12,8 litri, dar puterea acestuia e relativ moderată, ajungând până la 476 CP. Dar există şi opţinea de a merge pe varianta unor motoare existente şi până acum, mai puternice. Partea de design şi confort e cea pe care se pune mai mult accent, or, Actros L Edition 3 e şi o serie limitată la doar 400 de exemplare.
Camionul e vopsit într-o culoare specială pe dinafară, de un gri mat, combint cu jante negre. Cabina lui Actros L are compartiment mărit, cu spaţiu de dormit şi un pat pliabil, tapisat cu piele pe care sunt prezente ai multe inscripţii „Premium Confort”, de parcă e un produs cumpărat prin teleshopping.
Confortul e decent, fără îndoială, dar să se vorbească despre confortul unui apartament, sau despre lux consistent în cabină, pare cel puţin foarte exagerat. Mai degrabă e un camion cu condiţii decente şi câteva personalizări de vopsele, culori şi inserţii şi nimic mai mult. Pentru că dacă-l comparăm cu camioane cu adevărat luxoase europene, sau cu spaţiul celor din SUA, atunci confortul de apartament de aici se va transforma într-unul de garsonieră mică mai degrabă. Sau poate nu, şi şoferii care conduc camioane zi de zi ar avea altă impresie, cine ştie?
Vezi în video-ul de mai jos un Mercedes Actros L Edition 3, filmat la exterior şi interior în momentul prezentării sale recente din Germania.
0
5,949
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!