(VIDEO) Cum arată reanimarea unui Mercedes S-Class W140 S600, lăsat pradă neglijării ani la rând într-un garaj

9 Septembrie 2022, 20:23
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes S-Class W140 e un model legendar în orice motorizare, dar ipostaza sa de top, S600, cu propulsor V12 sub capotă, e o versiunea pe care şi-ar dori-o oricine, iar dacă ar avea-o în proprietare, probabil nimeni n-ar mai neglija-o în zilele noastre, la cât de rară şi preţuită e. Un proprietar din SUA, însă, a lăsat-o pradă neglijării, ţinând S600-le său ani la rând nemişcat în garaj, între praf, insecte şi şoareci. Mai poate fi reanimată o asemenea maşină?
În mâine unor profesionişti — cu siguranţă da! Pas cu pas, capitol cu capitol, profesioniştii unui atelier din New York readuc strălucirea pe care o merită această maşină rară şi glorioasă. A fost nevoie nu doar de muncă la partea estetică, ci şi scurgere de benzină veche din rezervor şi de schimbarea pompei de carburant. A fost nevoie şi de corecţii la stratul de vopsea.
S-a muncit mult şi temeinic la ea, deci. Dar acest Mercedes a redevenit o bijuterie, iar urmărirea acestui proces magnific de renaştere a unei legende e cât se poată de plăcută. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,829
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!