(VIDEO) Cum arată un autobuz de 2 milioane de euro din Germania, în rol de casă pe roţi, cu un garaj pentru un Ferrari

12 Septembrie 2022, 15:48
Redacţia PiataAuto.md
Ideea de avea un vehicul ce poate oferi confortul unei case pe roţi e atractivă pentru mulţi dintre noi. Dar condiţiile de care poţi beneficia diferă enorm, de la spaţiul compact al unei remorci sau al unei rulote până la apartamentele din spatele unor camioane sau chiar autobuze întregi, transformate în adevărate case pe roţi. O companie din Germania, pe nume Volkner, a creat de curând un autobuz suprem, de 2 milioane de euro, care are şi un garaj încorporat, exact cât să încapă un Ferrari de peste 3 milioane de euro acolo.
Autobuzul e atât de scump, pentru că are o abordare absolutistă la fiecare mic detaliu, or, când ţinteşti să-i cucereşti pe proprietarii de Ferrari, nu poţi veni cu un autobuz şubred, care să ofere condiţii spartane la interior. Aşa că autobuzul are şi o culoare roşie dominantă pe dinafară, şi un motor de Volvo, adus la 530 CP, dar şi un habitaclu ce oferă condiţii de iaht, sau de hotel de 5 stele cel puţin.
În interior există o sufragerie mare, luxoasă, unde se poate sta serile, în aşteptarea zilei de circuit, dar există şi un dormitor cu pat de mărime completă. Autobuzul are şi panouri solare, şi baterii la bord, încât nu mai are nevoie de un generator diesel suplimentar.
Iar locul în care-şi ţine maşina e într-un garaj poziţionat între cele două axe, în partea inferioară. Un mecanism hidraulic coboară podeaua garajului şi ridică autobuzul, scoţând maşina de acolo. Garajul e generos dimensionat, astfel încât acolo poate încăpea până şi un LaFerrari.
Vezi întregul tur al autobuzului din Germania în video-ul de mai jos.
0
8,885
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!