(VIDEO) Cum arată un garaj de vis, de la subsolul unei case, construite pentru un pasionat de maşini din Dubai

13 Septembrie 2022, 13:23
Redacţia PiataAuto.md
Probabil toţi pasionaţii auto vom înţelege de ce ţi-ai dori să ai un garaj la subsolul casei, în care să poţi pune modele speciale de maşini, noi şi clasice, pe care ţi le-ai dorit cu ardoare şi ai reuşit să le cumperi. Dar garajul de mai jos e atât de perfecţionist în fiecare detaliu, şi are atâtea modele legendare în el, încât aproape că e uşor să uiţi că e în continuare doar un garaj privat, de la subsolul unei singure case, construite în Dubai cu gândul că doar un pasionat înflăcărat de maşini ar putea-o cumpăra.
Deci, casa a fost construită începând de la garajul de la subsol, practic întreg etajul de acolo fiind dedicat pasiunii auto a viitorului proprietar. Cei care au construit-o au aşternut o podea aderentă pentru maşini, au avut grilă de umiditatea potrivită, au creat chiar şi locuri conturate cu lumini LED pentru bijuterii. Ba chiar au creat şi o cameră la subsol, alăturată garajului, în cazul în care viitorul proprietar al casei va dori să aibă un şofer personal. Toată casa cotă 45 milioane de dolari, deci e clar.
Şi pentru o prezentare frumoasă a garajului acestei case, în el au fost aduse mai multe bijuterii, care să sugereze viitorului cumpărător cum vor fi păstrate propriile lui maşini. Cea mai scumpă maşină din garaj e un Bugatti Divo, care ar fi costat circa 10 milioane de dolari. Alături de el e un McLaren SLR 722S, o legendă adorată cândva, produsă în numai 150 de exemplare.
Alături e şi un McLaren Senna, însoţit de un Porsche 911 GT2 RS, apoi şi de un Ferrari 488.
Iar maşina de alături, cea clasică, nu e un Ford Mustang, ci un Aston Martin clasic, care a şi figurat în câteva pelicule renumite. În fine, e prezentă şi o motocicletă exclusivistă.
Aşadar, fără a aglomera maşinile, garajul poate adăposti 6 modele dragi inimii, care să fie la îndemână şi către care se poate coborî cu liftul din sufragerie. Vezi mai jos cum arată acst garaj, iar dacă vrei — şi întreaga casă de 45 de milioane.
1
1,553
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!