(VIDEO) Cum are loc un campionat de drift în Moldova, într-un eveniment oficial de motorsport

29 Septembrie 2022, 12:19
Redacţia PiataAuto.md
Lucrurile au evoluat cu paşi rapizi pentru amatorii şi pasionaţii care practică drifting-ul ca disciplină de motorsport în Moldova. Doar un an în urmă publicam un articol cu impresii din interior despre cum e să fii pasionat de drift în Moldova, ţara care nu are niciun circuit sportiv, iar la un an distanţă disciplina e oficial reprezentată în grila federaţiei specializate de motorsport, iar în Moldova există un spaţiu asfaltat, larg, care se potriveşte mult mai bine pentru practicarea drifting-ului. Ei bine, în acest an au avut loc câteva etape oficiale, cea mai recentă având loc week-end-ul trecut şi fiind filmată de un pasionat.
Astfel, în video-ul de mai jos se poate vedea mult mai intens şi în ordine cronologică acţiunea la un asemenea campionat de drift din Moldova. Se pot vedea maniera în care aceste maşini derapează controlat, în adevărate episoade de iscusinţă în a controla maşina la limită, dar sunt incluse şi greşelile inevitabile de la un asemenea eveniment, ba chiar şi un uşor accident al unui BMW.
Cert e că video-ul de mai jos oferă o incursiune mult mai intensă în acţiunea care are loc la un asemenea video şi chiar dacă autorul are un canal de youtube abia la început, acesta merită susţinut pentru efortul său şi pentru iniţiativa de a transpune această acţiune către un public mult mai larg. Şi dincolo de toate, însăşi evoluţia drift-ului în Moldova de la practicarea clandestină în parcări de mall-uri până la un eveniment oficial, practicat la un nivel de siguranţă mult mai mare, e ceva de apreciat! Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,434
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!