(VIDEO) Cum se conduce un VW de 3 metri lăţime din China, modificat de un tiktoker în semn de protest

30 Septembrie 2022, 14:01
Redacţia PiataAuto.md
Acum o săptămână, anunţam despre un VW bizar din China, care a fost modificat să aibă 3 metri lungime de către un tiktoker din China, în semn de protest faţă de menţionarea tot mai intensă de către VW în comunicarea sa din China că modelul Lamando ar fi foarte lat, în timp ce senzaţia de spaţiu la interior e mai strâmtă decât la precedentul model. Tiktoker-ul a creat astfel un Lamando 5XL, cum îl numeşte el, ca să arate ce înseamnă cu adevărat o maşină lată.
Maşina a devenit extraordinar de populară în China, fiind o adevărată vedetă pe reţelele sociale. Atunci când scriam despre ea, acum o săptămână, spuneam că modificările par bizare, iar spaţiul de sub capotă pustiu, însă deşi mulţi dintre fanii tiktoker-ului se îndoiau că ea poate merge cu adevărat, întrezăream o conexiune de tracţiune cu roata faţă şi spuneam că, cel mai probabil, maşina se poate deplasa.
Ei bine, un youtuber din China, care filmează video-uri în engleză, a reuşit să şi meargă cu ea, confirmând că maşina e funcţională. Totuşi, din cauza modificărilor, ea nu e admisă pe drumurile publice, trebuind să circule doar pe circuite închise. Dar senzaţia de a conduce o maşină de 3 metri lăţime e una foarte diferită.
Vezi mai jos toată această experienţă de condus al unei maşini bizare.
0
17,464
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!