(VIDEO) Cum sună şi cum galopează pe autostrăzile din Germania clasicul Ford GT

30 Septembrie 2022, 19:36
Redacţia PiataAuto.md
Ford GT a fost cândva unul din cele mai sălbatice şi brute modele produse, având o putere uriaşă, dar fiind renumit pentru lipsa totală de practicism şi smuciturile permanente prin care încerca să-şi transpună puterea imensă pe asfalt. Era o maşină căreia trebuiau să-i ţii strâns în mână hăţurile, iar condusul trebuia făcut cu concentrare maximă.
Cum merge un asemenea Ford GT pe o autostradă germană fără limită de viteză, în zilele noastre? Senzaţia ar putea fi descrisă drept la fel de brută sau chiar înfricoşătoare, or, acea luptă permanentă pentru control e şi mai solicitantă atunci când viteza se apropie de 300 km/h. Adevărul e că maşina ar fi trebuit să poată atinge 330 km/h, dar autorul canalului de youtube specializat în sute de asemenea alergări nu a putut ridica maşina nici la 300 km/h, tocmai pentru că ea dă senzaţia de pericol chiar şi în linie dreaptă.
În schimb motorul sună frumos. Este deci, una din acele maşini în care marea întrebare nu este cât de repede poate merge ea, ci cât de repede poţi merge tu cu ea! Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,442
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!