(VIDEO) Imaginile unui accident între o Toyota şi un BMW din Chişinău, surprinse de o cameră de bord, relevă că unul din automobile a trecut la roşu

29 Septembrie 2022, 09:06
Redacţia PiataAuto.md
Acum două zile în Chişinău, pe strada Alecu Russo, la intersecţie cu Nicolae Dimo, s-a produs un accident între un taximetru Toyota şi un BMW, iar una din maşina a ricoşat într-o a treia maşină, tot Toyota, care staţiona la semafor. Fiind vorba de o intersecţie semaforizată, era clar că un asemenea accident putea avea loc doar dacă cineva dintre şoferi ar fi trecut la roşu. Acum au apărut şi imaginile unei camere de bord, care au surprins momentul accidentului.
Taximetristul venea de pe strada Nicolae Dimo, iar BMW-ul stătea iniţial la semafor pe Alecu Russo. Din video se poate vedea că semaforul de pe Alecu Russo avea deja culoarea verde aprinsă de circa 2 secunde, când BMW-ul a demarat pentru a intra în intersecţie regulamentar. Imaginile arată că, de fapt, taximetristul cu Toyota a trecut la roşu, şi nu doar a trecut dar a intrat în intersecţie la culoarea roşie.
În rezultat, cele două maşini au fost puternic avariate, în timp ce Toyota care staţiona a fost avariată minor. Niciun om nu a fost rănit în accident. Vezi video-ul de mai jos.
0
13,229
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!