(VIDEO) Încă un BMW Seria 5 E34 roşu, surprins în manevre la limita unui accident în Chişinău

19 Septembrie 2022, 09:10
Redacţia PiataAuto.md
În week-end-ul care tocmai s-a încheiat, un BMW Seria 5 E34 roşu a devenit vedeta mediului online din Moldova după încercările de derapaje pe bulevardul central al Chişinăului, care l-au dus la un pas de provocarea unui accident. Surprinzător, dar ieri a mai fost publicat un video, filmat sâmbătă, în care pare să figureze exact acelaşi BMW E34 roşu, într-o altă manevră la ieşirea dintr-un sens giratoriu din sectorul Ciocana al capitalei
Foto: BMW-ul din încercarea de drift de pe bd. Ştefan cel Mare din Chişinău

BMW-ul a ieşit în viteză de pe sensul giratoriu, de pe banda stângă din cele 3, trecând înaintea maşinii care avea camera de bord, impunând-o pe aceasta să oprească brusc. Din fericire, autorul filmării a avut o reacţie promptă şi a reuşit să evite accidentul.
Din imagini, după cum spuneam, pare că e vorba de acelaşi BMW protagonist. Acelaşi model, în versiune americană, cu spoiler identic pe portbagaj, cu plăcuţă de înmatriculare pătrată în spate. Deşi imaginile video-ului anterior, de pe Ştefan cel Mare, nu sunt suficient de clare, din ceea ce am reuşit să analizăm, plăcuţele de înmatriculare par, totuşi, diferite, la fel ca şi jantele. Prin urmare, cu un grad mare de probabilitate, avem de-a face cu două BMW-uri diferite, dar identice ca aspect, culoare şi... apropiate ca manieră de a fi conduse.
Vezi toată situaţia surprinsă în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
3,023
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!