Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Incident discutabil între o bicicletă şi un automobil, surprins în Chişinău

30 Septembrie 2022 - 08:22
Redacţia PiataAuto.md
Un incident discutabil s-a produs acum câteva zile în Chişinău, pe viaductul dintre sectoarele Botanica şi Centru, între o bicicletă şi un automobil, situaţia ridicând semne de întrebare despre cine ar fi fost incorect.
Maşina staţionează în apropierea unei staţii de transport public, iar biciclistul alege să se strecoare prin partea ei dreaptă. În momentul în care trece pe lângă ea, uşa dreaptă a maşinii se deschide, iar un pasager vrea să coboare. Biciclistul loveşte, inevitabil, uşa.
Acum, situaţia discutabilă apare pentru că unii spun că şoferul maşinii ar fi de vină că nu a aprins indicatorul dreapta, indicând staţionarea, iar pasagerul n-ar fi privit în oglindă. Alţii spun că biciclistul e cel de vină, întrucât maşina staţionează, aproape de marginea dreaptă, şi era clar că poate debarca un pasager, respectiv trebuia ocolită pe stânga, or, chiar dacă biciclistul ar fi trecut de maşină, mai departe urma un troleibuz care debarca în mod vizibil pasageri, prin urmare biciclistul n-ar fi putut trece oricum. Ce crezi despre această situaţie, cine ar fi fost de vină în provocarea acestui incident şi ce lecţii am putea trage cu toţii pentru a evita asemenea situaţii?

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter