(VIDEO) Întrecere între 3 SUV-uri electrice, de la Tesla, Genesis şi Ford, în Canada

8 Septembrie 2022, 14:11
Redacţia PiataAuto.md
Aceasta e una din între acele întrecere în care numărul cailor-putere e foarte mare, dar, chiar dacă trei maşini se dezlănţuie cu toată puterea în încercarea de a fi primele, în aer e o linişte aproape absolută. Pentru că toate cele 3 maşini de la linia de start sunt electrice şi vin de la Tesla, Genesis şi Ford.
Tesla Model Y Dual Motor e cea mai puţin puternică dintre ele, având 384 CP şi cântăreşte „doar” 2 tone. Ford Mustang Mach-E e în versiune GT aici, având 480 CP, dar cântăreşte mai mult, tocmai 2,23 tone. Iar Genesis GV60 e cel mai nou model lansat dintre toate, Genesis fiind o marcă a grupului Hyundai. GV60 are 483 CP la activ şi cântăreşte cu doar 25 kg mai puţin decât Ford.
Întrecerea a avut o evoluţie neaşteptată şi interesantă, însă. Ford se avântă primul în acceleraţii, iar Genesis rămâne ultimul. Peste câteva secunde de la start, însă, situaţia se schimbă şi Genesis e cel care obţine un boost de putere, devansându-şi concurenţii tocmai când aceştia par mai vlăguiţi de forţă. Cu siguranţă modelul coreean are un mod interesant de a accelera.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,784
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!