Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Întrecere între 3 SUV-uri electrice, de la Tesla, Genesis şi Ford, în Canada

8 Septembrie 2022 - 14:11
Redacţia PiataAuto.md
Aceasta e una din între acele întrecere în care numărul cailor-putere e foarte mare, dar, chiar dacă trei maşini se dezlănţuie cu toată puterea în încercarea de a fi primele, în aer e o linişte aproape absolută. Pentru că toate cele 3 maşini de la linia de start sunt electrice şi vin de la Tesla, Genesis şi Ford.
Tesla Model Y Dual Motor e cea mai puţin puternică dintre ele, având 384 CP şi cântăreşte „doar” 2 tone. Ford Mustang Mach-E e în versiune GT aici, având 480 CP, dar cântăreşte mai mult, tocmai 2,23 tone. Iar Genesis GV60 e cel mai nou model lansat dintre toate, Genesis fiind o marcă a grupului Hyundai. GV60 are 483 CP la activ şi cântăreşte cu doar 25 kg mai puţin decât Ford.
Întrecerea a avut o evoluţie neaşteptată şi interesantă, însă. Ford se avântă primul în acceleraţii, iar Genesis rămâne ultimul. Peste câteva secunde de la start, însă, situaţia se schimbă şi Genesis e cel care obţine un boost de putere, devansându-şi concurenţii tocmai când aceştia par mai vlăguiţi de forţă. Cu siguranţă modelul coreean are un mod interesant de a accelera.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter