(VIDEO) Manevre de neînţeles ale unui Mercedes-AMG din Chişinău, doar pentru a ajunge mai repede la următorul semafor

6 Septembrie 2022, 10:41
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori se spune că în traficul urban manevrele de depăşiri periculoase şi vitezele mari nu prea au sens, pentru că adesea singurul rezultat e doar să ajungi mai repede la un următor semafor. Manevrele de neînţeles ale unui Mercedes-AMG din Chişinău de ieri seară confirmă complet această supoziţie.
Totul se întâmplă pe strada Vasile Alecsandri din capitală, acolo unde autorul filmării circula regulamentar, după ce a virat de strada Albişoara. Un Mercedes-AMG GT l-a depăşit cu viteză enormă, pe contrasens, peste linia dublă, trecând în viteză şi pe o trecere de pietoni.
Peste doar 10 secunde după depăşire, Mercedesul a trebuit să oprească la un semafor roşu. Iar peste încă 10 secunde maşina care circula regulamentar şi a fost depăşită l-a ajuns la acelaşi semafor, oprind în spatele Mercedesului. Deci, încălcări pentru care în România, de exemplu, se suspendă permisul de conducere, doar pentru a ajunge cu 10-20 secunde mai repede şi la următorul semafor. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
1,424
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!