(VIDEO) Motociclist şi pasagerul său, surprins staţionând fără vreo semnalizare pe centrul unui traseu de 6 benzi lângă Chişinău

6 Septembrie 2022, 09:19
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când conduci o motocicletă, e imperativ să ai cască, iar asta e valabil atât pentru şofer, cât şi un eventual pasager. Atunci când e necesară staţionarea unei motociclete, însă, inclusiv din cauza unei defecţiuni, tragerea ei pe acostament e absolut necesară, din motive de siguranţă. Un motociclist din Chişinău, însă, a fost surprins staţionând pe centrul traseului M2 de lângă Chişinău într-un mod în care-şi risca viaţa sa şi a pasagerului său, într-un video care nea fost transmis la redacţie de un vizitator.
Totul s-a întâmplat duminică, 4 septembrie, pe traseul M2 dintre Chişinău şi Stăuceni. Din motive neclare, motociclistul şi-a oprit vehiculul pe banda a 3 de pe sensul său de deplasare şi a tras-o niţel spre bariera separatoare a celor două sensuri de circulaţie. Motocicleta nu a încăput, însă, în acel mic spaţiu de până la linia continuă, aşa că ocupa şi o parte din drum. Mai mult ca atât, în timp ce pasagerul său stătea rezemat de bariera centrală, motociclistul pare să lucreze la roata faţă a motocicletei. Ambii par a fi fără cască, fără vreo vestă reflectorizantă, fără vreun triunghi de atenţionare pus înainte de motocicletă. Iar dincolo de toate, e o motocicletă, care putea fi oprită pe acostamentul existent pe acest traseu, mult mai în siguranţă, decât să se stea pur şi simplu ocupând jumătate din banda 3 pe un traseu intens circulat cu viteze extraurbane.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,165
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!